Dobro dosli na prezentaciju s.z.r.t. Siti

SZTR " SITI " je osnovan 2002., u Obrenovcu i možete nas nac´i na adresi Vidanski kraj 42, 11508 Grabovac . Svake godina je donosila sa sobom nove mašine , nove radnike , izgradnju objekta i uspostavljanje uspešnih novih poslovnih kontakata . Osnovna delatnost naše firme je proizvodnja nameštaja za poslovne prostore, restorane, frizerske salone i domac´instva . U okviru SZTR posluje maloprodaju namještaja, koji se nalazi u samom centru Obrenovca u Miloša Obrenovic´a 37. Ovaj veb sajt je prvenstveno prezentacija našeg asortimana . Profesionalizam i posvecenost našeg osoblja, kao i konstantno nadziranje kvaliteta, doprinelo je da SZTR „SITI“ poraste u jednog od lidera u proizvodnji nameštaja.

Nezaobilazna tacka, za uspesnu realizaciju posla ovog tipa, cini prevoz i montaza do zeljene lokacije nasih kupaca. Salon namestaja Siti Furniture doo i s.z.t.r. Siti se obavezuju da ce izvrsiti sve vrste montaza kao i prevoz nasih proizvoda, a u interesu kupaca i na obostrano zadovoljstvo.

Taburei se pretežno izraduju od kvalitetne eko kože i mikrofibera. U našem proizvodnom programu se nalazi širok spektar boja, a postoji mogucnost izrade presvlake i od drugih materijala kao i boja (recimo u skladu sa Vašim nameštajem)!